Nieuws
     
 
Volautomatisch acculader 11 Amp. Absaar.

Wintertijd…….uw klassieker wordt minder gebruikt of gaat zelfs in de winterstalling. Voor langdurige opslag is het van belang dat uw accu goed geladen is.
Deze acculader schakelt waarneer de accu geladen is over naar een juiste laadspanning wat instandhouding voor lange tijd mogelijk maakt.
Lader is beveiligd tegen verkeerd aansluiten.
Tevens is er een instelling mogelijkheid om accu's met een kleine capaciteit (bijvoorbeeld motorfiets, scooter) te laden.

Artikelnr:A750035
Prijs € 89,95

Ter verbreding van zoekopdrachten zijn we op zoek naar de volgende automobielen in rijdende staat:

  • MG B en MG B GT
  • TRIUMPH STAG........ - GEREALISEERD
  • Austin Healey MK 2 A- GEREALISEERD

Evenementen

  • 17,18, 19, 20 mei Mille Miglia 2012 www.millemiglia.it
  • 17, 18, maart 2012 British Cars & Lifstyle. Locatie Rosmalen.

Uit de media

Mercedes 300 SL halve eeuw oud.
Eeuwige jeugd is maar weinig auto’s beschoren. De Mercedes Benz 300 SL Coupé komt een heel eind in die richting. De sportwagen verscheen in februari 1954 op de autoshow in New York en vormt sindsdien binnen de automobielindustrie een icoon.
In 1999 werd hij gekozen tot sportwagen van de eeuw. De auto werd gebouwd op verzoek van de Amerikaanse Mercedesimporteur Max Hoffman. De productie van de coupé startte in 1954 en werd 1400 auto’s later in 1957 gestopt. Bijzonder is hij vanwege zijn vleugeldeuren en werd hij al gauw Gullwing genoemd.
De carrosserie is grotendeels van staal, maar de motorkap, kofferbak, dorpel en deur
bekleding zijn van aluminium. De zescilinder motor met ruim 215 pk had in plaats van een carburateur directe inspuiting, in die tijd een technisch hoog standje. De letters SL stonden voor sportief en licht.

Meer weten over de FIVA Card bezoek de site www.fiva.org